aanzet

www.aanzet.nuBezoek de website

Openingstijden

De openingstijden zijn: 
van 8.30 uur- 12.30 uur
en van 13.00 uur- 17.30 uur.

Tijdens het spreekuur kunt u zonder afspraak langskomen.

De spreekuren zijn maandag en donderdag
van 09.00u tot 10.00u.

Contactgegevens

Adres
Molenweg 2G
5351 EV Berghem
Telefoon
0412-401571
0412-623880 (Centraal Kantoor in Oss)
E-mail
cdekkers@aanzet.nu
Website
www.aanzet.nu

Praktijken & organisaties

Klik op de logos voor informatie

Gezondheidscentrum Berghem

Er is jaren over gesproken... en november 2013 is het dan toch zover: het nieuwe gezondheidscentrum is klaar en het is betrokken door de deelnemende praktijken! Naast het traject van de bouw, is er ook inhoudelijk intensief overleg geweest tussen alle deelnemende partijen, over onze missie en visie in dit mooie, historische en toch nieuwe gebouw.

Visie

We richten ons op zorg die dicht bij de mensen moet zijn. Elke praktijk en organisatie binnen het gezondheidscentrum draagt op zijn eigen wijze bij aan het realiseren van goede toegankelijke en afgestemde zorg voor de inwoners van Berghem e.o.

Daarnaast ontplooien wij regelmatig gezamenlijk laagdrempelige activiteiten die zijn gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van deze inwoners. Om deze activiteiten van zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen laten zijn, benutten wij de toegevoegde waarde van iedere discipline en organisatie binnen ons gezondheidscentrum.

Wij streven er zodoende naar een uitstekende reputatie te verwerven in de regio.

Missie

Ons eerstelijns gezondheids-centrum is gelegen in het centrum van Berghem: voor iedereen toegankelijk en goed bereikbaar.

Binnen ons centrum wordt samengewerkt door een aantal zelfstandige praktijken en organisaties met als doel proactief laagdrempelige en afgestemde zorg aan te bieden aan de inwoners van Berghem e.o.