Praktijk Voet & Vorm

Praktijk Voet&Vorm is een Rijkserkend MBO4 Medisch pedicure praktijk. Zij verleent voetzorg aan voetproblematiek bij Diabetes, Reuma, Parkinson,Geriatrie, Spasme, Kanker en Sporters.

voetvorm.nlBezoek de website

Openingstijden
even weken

Maandag
12.30 – 18.00 uur
Dinsdag
9.00 – 18.00 uur
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9.00 – 18.00 uur
Vrijdag
9.00 – 18.00 uur
Zaterdag
Gesloten

Openingstijden
oneven weken

Maandag
12.30 – 18.00 uur
Dinsdag
9.00 – 18.00 uur
Woensdag
9.00 - 13.00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
9.00 – 18.00 uur
Zaterdag
9.00 - 15.00

Contactgegevens

Naam
Jerica Bastiaans
Adres
Molenstraat 2k, Berghem
Postadres
Molenweg 2k, 5351 EV Berghem
Telefoon
06 - 16 02 64 02
E-mail
info@voetvorm.nl
Website
www.voetvorm.nl

Praktijken & organisaties

Klik op de logos voor informatie

Gezondheidscentrum Berghem

Er is jaren over gesproken... en november 2013 is het dan toch zover: het nieuwe gezondheidscentrum is klaar en het is betrokken door de deelnemende praktijken! Naast het traject van de bouw, is er ook inhoudelijk intensief overleg geweest tussen alle deelnemende partijen, over onze missie en visie in dit mooie, historische en toch nieuwe gebouw.

Visie

We richten ons op zorg die dicht bij de mensen moet zijn. Elke praktijk en organisatie binnen het gezondheidscentrum draagt op zijn eigen wijze bij aan het realiseren van goede toegankelijke en afgestemde zorg voor de inwoners van Berghem e.o.

Daarnaast ontplooien wij regelmatig gezamenlijk laagdrempelige activiteiten die zijn gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van deze inwoners. Om deze activiteiten van zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen laten zijn, benutten wij de toegevoegde waarde van iedere discipline en organisatie binnen ons gezondheidscentrum.

Wij streven er zodoende naar een uitstekende reputatie te verwerven in de regio.

Missie

Ons eerstelijns gezondheids-centrum is gelegen in het centrum van Berghem: voor iedereen toegankelijk en goed bereikbaar.

Binnen ons centrum wordt samengewerkt door een aantal zelfstandige praktijken en organisaties met als doel proactief laagdrempelige en afgestemde zorg aan te bieden aan de inwoners van Berghem e.o.