derma-sana

Oedeemtherapie, acne therapie, elektrisch ontharen, littekentherapie, elektro-coagulatie, peeling, huid- en product advies, huidverjonging, huidoneffenheden verwijderen, taping, aanmeten therapeutisch elastische kous.

huidtherapiedermasana.nlBezoek de website

Openingstijden

Maandag
8.00 – 18.00 uur
Dinsdag
8.00 – 18.00 uur
Donderdag
8.00 – 20.00 uur

Na werktijd is ook mogelijk in overleg.

Contactgegevens

Naam
mw. Kim van Boekel
Adres
Molenstraat 2i, Berghem
Postadres
Molenweg 2i, 5351 EV Berghem
Telefoon
06 - 199 952 04
E-mail
info@huidtherapiedermasana.nl
Website
www.huidtherapiedermasana.nl

Praktijken & organisaties

Klik op de logos voor informatie

Gezondheidscentrum Berghem

Er is jaren over gesproken... en november 2013 is het dan toch zover: het nieuwe gezondheidscentrum is klaar en het is betrokken door de deelnemende praktijken! Naast het traject van de bouw, is er ook inhoudelijk intensief overleg geweest tussen alle deelnemende partijen, over onze missie en visie in dit mooie, historische en toch nieuwe gebouw.

Visie

We richten ons op zorg die dicht bij de mensen moet zijn. Elke praktijk en organisatie binnen het gezondheidscentrum draagt op zijn eigen wijze bij aan het realiseren van goede toegankelijke en afgestemde zorg voor de inwoners van Berghem e.o.

Daarnaast ontplooien wij regelmatig gezamenlijk laagdrempelige activiteiten die zijn gericht op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van deze inwoners. Om deze activiteiten van zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen laten zijn, benutten wij de toegevoegde waarde van iedere discipline en organisatie binnen ons gezondheidscentrum.

Wij streven er zodoende naar een uitstekende reputatie te verwerven in de regio.

Missie

Ons eerstelijns gezondheids-centrum is gelegen in het centrum van Berghem: voor iedereen toegankelijk en goed bereikbaar.

Binnen ons centrum wordt samengewerkt door een aantal zelfstandige praktijken en organisaties met als doel proactief laagdrempelige en afgestemde zorg aan te bieden aan de inwoners van Berghem e.o.